lördag 23 maj 2009

Knappälskande Kvilthäxor

Jag hann inte mer än låsa upp dörren och bära ut det lilla bordet på trottoaren innan de kom, inte en, inte två, nej ett helt gäng knappsugna kviltande kvinnor från Oskarshamn - LYCKA! att se deras förtjusning och fascination.

Jag älskar mina knappar, och jag älskar att se andra bli lyckliga av dem också. Det fick jag göra idag. Härligt!

Jag fick veta att det är Skandinavisk kviltmässa i stan, vilket innebär att ett antal tusen fingerfärdiga lapptäcksteknikkunniga människor kommit hit på besök. De som hittat till min butik kallar sig Kvilthäxorna och de var alltså hitresta från Oskarshamn.

Tusen stycken kviltmässdeltagare skulle dinera på Kajskjul 8 idag och jag övervägde om jag skulle bege mig dit med en diger bunt visitkort, men jag höll mig. Planerade istället för morgondagens extra-öppet eftersom det är Megaloppis i Majorna mellan 11 och 17, från Stigbergstorget till Sannaplan. Hyresgästföreningen tillsammans med Ekologisk Stadsdel Majorna arrangerar. Spännande!

Och så lite knappbilder:5 kommentarer:

 1. Tack själv för att vi fick frossa lite bland dina skatter! Och så kul att du tipsade om din blogg! Synd bara att det är så långt mellan Oskarshamn och Göteborg.... men jag är säker på att vi ses igen!
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 2. nämen, det här hade jag missat (att du hade en blogg också).

  SvaraRadera
 3. Anette: Men du vet, jag kan skicka knappar med posten! Funkar jättebra. Hör av dig om du letar efter något speciellt, så fotar, mäter och mejlar jag bilder på knappar till dig och blir du sugen så skickar jag! Tillbakakram

  Mustafa: Du har inte missat något, jag hade ingen blogg heller, tills för en vecka sedan ;-) Allt gott!

  SvaraRadera
 4. Tack för en mycket trevlig stund i din butik!
  När jag åker till GBG nästa gång kommer jag på besök igen...
  Lolitha / Kvilthäxa fr. Oskarshamn

  SvaraRadera
 5. vilken härlig blogg med alla dessa knappar, verkligen en upplevelse, är själv fötjust i knappar mm.

  SvaraRadera